Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” στο Android

Υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που όλοι έχουν ανάγκη λίγα λεπτά ησυχίας μακριά από το smartphone τους και η λειτουργία “Μην ενοχλείτε”, που πρόσφατε προστέθηκε και στα Android, αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα αποσπαστείτε από ενοχλητικά μηνύματα κειμένου ή email. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από το να σιωπήσετε ολόκληρο το τηλέφωνό σας. Το “Μην ενοχλείτε” μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια, καθιστώντας εύκολη τη σίγαση των ειδοποιήσεων για καθορισμένο χρόνο ή σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε

Θα πρέπει να μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα ανεξάρτητα από τη συσκευή σας. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη ρύθμιση, αναζητήστε “Μην ενοχλείτε” στην εφαρμογή Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ήχος και δόνηση.
Πατήστε Μην ενοχλείτε.
Πατήστε το κουμπί Ενεργοποίηση τώρα στο επάνω μέρος της οθόνης σας.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή γρήγορων ρυθμίσεων που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το “Μην ενοχλείτε”. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό κάνοντας σάρωση προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης σας και πατώντας το κουμπί Μην ενοχλείτε. Πατήστε παρατεταμένα αυτό το κουμπί για να βρείτε τις πλήρεις ρυθμίσεις DND.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο