Πώς να δημιουργήσετε στο σπίτι σας ατμόσφαιρα σπα διπλώνοντας τις πετσέτες με έναν συγκεκριμένο τρόπο

Η δημιουργία μιας ατμόσφαιρας ζεν στο σπίτι τώρα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Το απλό άκουσμα των ειδήσεων είναι αρκετό για να σας χαλάσει τη διάθεση και να σας αγχώσει, κάτι στο οποίο σίγουρα μπορεί να βοηθήσει το όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον του σπιτιού σας με μια άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα σπα.

Μερικοί τρόποι, λοιπόν, για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με σπα είναι να βάλετε λίγο μαλακτικό ρούχων στη λεκάνη της τουαλέτας προκειμένου να αποκτήσετε έναν χώρο με άρωμα φρεσκάδας, να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια ακολουθώντας τις συμβουλές φενγκ σούι ή να μιμηθείτε τους αγαπημένους σας celebrities και να αντιγράψετε τη διακόσμηση του μπάνιο τους, που στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν την ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει και τα περισσότερα σπα.

Το House Beautiful προτείνει πολλούς τρόπους για να το κάνετε αυτό, συμπεριλαμβανομένου του να κρατάτε αναμμένα τα κεριά σε όλο το σπίτι σας ή να βάζετε χαλαρωτική μουσική όσο απολαμβάνετε το μπάνιο σας. Αν και σίγουρα όλες οι παραπάνω ιδέες είναι άκρως αποτελεσματικές, ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο που μπορεί να έχει τα αντίστοιχα αποτελέσματα και μάλιστα εντελώς δωρεάν! Υπάρχει, λοιπόν, ένας δημιουργικός τρόπος για να διπλώσετε τις πετσέτες σας που θα δημιουργήσει αμέσως την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε σπα.

Πώς μπορείτε να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο