Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις το Internet στο σπίτι σου; Δες εδώ 3 απλά βήματα

Internet. Πως ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς αυτό; Τόσο σημαντικό πλέον για την καθημερινότητά μας. Όλα εκεί. Ενημέρωση, χρήσιμες πληροφορίες, σειρές, ταινίες, η επικοινωνία με φίλους, ακόμη και η τηλεργασία (που… ρίζωσε), όλα εξαρτώνται από το Internet.

Φανταστείτε λοιπόν τι… εφιάλτης είναι να μην μπορείς να έχεις καλό Internet στο σπίτι σου. Ή (ακόμα χειρότερα) να έχεις Internet στο μισό σπίτι και να μη… «στρίβει» στο υπόλοιπο. Να πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένο χώρο δηλαδή για να μπορείς να δουλέψεις ή να κάνεις βιντεοκλήση ή να δεις σειρές και ταινίες.

Να είσαι στο γραφείο ή στο σαλόνι και το Internet να πηγαίνει σφαίρα, να πηγαίνεις λίγο πιο πέρα και τα πράγματα να… ζορίζονται και στο βάθος του σπιτιού να μην πιάνει τίποτα!

Και μη νομίζετε ότι φταίει πάντα η ταχύτητα του Internet. Μπορεί να έχεις 100αρα γραμμή αλλά το πρόβλημα να παραμένει. Πολλές φορές μπορεί να φταίει για παράδειγμα η καλωδίωση του σπιτιού ή ακόμη και η διακόσμηση, οι ιδιαιτερότητες του χώρου, η ποιότητα των υποδομών, οι ρυθμίσεις των συσκευών. Όλα αυτά μπορεί να επηρεάζουν.

Τι γίνεται τότε;

Η λύση είναι απλή και λέγεται COSMOTE Home Connect. Είναι η νέα αποκλειστική υπηρεσία της COSMOTE για καλύτερο Internet στο σπίτι!

Πως γίνονται…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο