Πώς μια γυναίκα έφτασε από μισθό 28.000 δολαρίων τον χρόνο στις 158.000 – Οι συμβουλές της

Μία νεαρή γυναίκα της οποίας ο μισθός εκτινάχθηκε από 28.000 δολάρια σε 158.000 δολάρια σε μόλις τέσσερα χρόνια, αποκάλυψε πώς κατάφερε να πετύχει την αξιοσημείωτη αύξηση του μισθού της. Η αναλύτρια δεδομένων Charlotte Chaze, της οποίας η εταιρεία Break Into Tech εξειδικεύεται στο να διδάσκει σε άλλους το πώς να αποκτήσουν τη δουλειά των ονείρων τους, μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok που εξηγεί το πώς τα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή, ξεκινώντας τη δουλειά της από το «υπόγειο» ενός ερευνητικού εργαστηρίου στο να κερδίζει 6ψηφιο μισθό ως αναλύτρια στην αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών AT&T.

Στο βίντεο – που έκτοτε έγινε viral στην πλατφόρμα, με σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές και περισσότερα από 76.000 likes – η 31χρονη θυμάται ότι κέρδιζε μόλις 28.000 δολάρια το χρόνο όταν ξεκίνησε την καριέρα της «ως βιοϊατρική ερευνήτρια, σε ένα υπόγειο εργαστήριο που δεν είχε παράθυρα». «Δούλευα πολλές ώρες, η εργασία μου δεν ήταν πολύ ικανοποιητική και προφανώς, η αμοιβή δεν ήταν πολύ μεγάλη», είπε ο Chaze.

«Το 2018, αποφάσισα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω και άρχισα να ψάχνω για νέες θέσεις εργασίας, ακόμη και για όσες δεν είχα τα προσόντα, και κατέληξα να βρίσκομαι σε μία από αυτές – σε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο