Πώς θα σας φαινόταν να ανοίγατε το παράθυρο του ξενοδοχείου σας και να πέφτατε στο εσωτερικό ενός εστιατορίου;

Αυτό δεν είναι ακριβώς ένα δωμάτιο με θέα. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά είναι ένα δωμάτιο με μία αρκετά περίεργη και παραβιαστική θέα. Μία τουρίστρια έμεινε έκπληκτη αφού έκανε check-in σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη για να βρει το παράθυρό του να κοιτάζει απευθείας σε ένα παρακείμενο εστιατόριο της Times Square.

Η TikToker Desiree Baker έκλεισε ένα δωμάτιο στο Cassa Hotel & Residences στο Midtown μέσω Airbnb την περασμένη εβδομάδα, με τις φωτογραφίες της πλατφόρμας να δείχνουν ένα παράθυρο που έβλεπε έξω στην πόλη.

Όμως η ταξιδιώτης σοκαρίστηκε όταν τράβηξε τα στόρια στο δωμάτιο και ανακάλυψε ότι στην άλλη πλευρά του γυαλιού υπήρχαν άνθρωποι σε απόσταση αναπνοής που κάθονταν σε ένα εστιατόριο.

Το βίντεο που κάνει θραύση στο TikTok

Μόλις τα στόρια ανεβαίνουν σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη, οι θαμώνες κάθονταν μόλις μια ανάσα μακριά από την Baker και δεν είχαν ιδέα ότι τους παρακολουθούσε. Το γυαλί στην πλευρά του παραθύρου του εστιατορίου είναι αντανακλαστικό, με τους πελάτες να πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας καθρέφτης.

«Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο ήταν σκοτεινά και απλώς πήγαμε για ύπνο», εξήγησε ο Baker σε ένα βίντεο του TikTok, το οποίο έχει προβληθεί…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο