«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Πρόσωπο των ημερών ο γνωστός καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Καλαμπάκα αλλά και με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τον παρουσιάζει να τραγουδά σε ένα μεζεδοπωλείο, όπως ο ίδιος είπε.

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε το περιστατικό σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, όπου ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και άλλοι γιατροί δέχθηκαν επίθεση από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης όταν ζήτησαν να πραγματοποιούνται έλεγχοι για τους εμβολιασμούς. Ο κ. Βασιλακόπουλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο, τόσο με τις τοποθετήσεις του μετά το περιστατικό, όσο και με την κριτική που δέχεται από πολίτες αλλά και από δημοσιογράφους και στελέχη της αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Την αρχή έκανε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος επιτέθηκε με χαρακτηρισμούς στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, αναφέροντας πληροφορίες για πληρωμή του τραπεζιού στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα από φαρμακευτική εταιρία.

Τη… σκυτάλη πήρε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook έφερε στην επιφάνεια ένα βίντεο στο οποίο ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος φαίνεται να τραγουδάει σε μια κοπέλα. Μάλιστα, η κ. Ακρίτα αναρωτήθηκε αν ευσταθούν οι φήμες που θέλουν το συγκεκριμένο βίντεο να προέρχεται…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο