Ποιοι είναι οι starseeds και πώς θα καταλάβετε αν είστε «αστρικός σπόρος»

Μετά τις διάφορες ιδεολογίες που έρχονται ανά καιρούς στη μόδα, όπως οι υποστηρικτές της επίπεδης Γης, μια νέα ομάδα ανθρώπων έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, η οποία πιστεύει πως προέρχεται από τους εξωγήινους. Οι επονομαζόμενοι ως «αστρικοί άνθρωποι» ή «αστρικοί σπόροι», starseeds στα αγγλικά, είναι άτομα που πιστεύουν ότι έχουν έρθει στη Γη από άλλες διαστάσεις, για να βοηθήσουν στη θεραπεία του πλανήτη και να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στη «χρυσή εποχή» – μια περίοδο μεγάλης ευτυχίας, ευημερίας και επιτευγμάτων.

Μπορεί να ακούγεται λίγο τρελό, αλλά μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τον όρ,ο φέρνει πάνω από 4 εκατομμύρια αποτελέσματα. Στο TikTok, μάλιστα, διάφοροι χρήστες ανεβάζουν περιεχόμενο, όπου εξηγούν αν κάποιος είναι «αστρόσπορος» ή όχι, αλλά και αναλύουν τον χαρακτήρα διάφορων καλλιτεχνών και τους ταξινομούν σε κατηγορίες των starseeds. Το περιεχόμενο με τον όρο #starseed έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές στο TikTok.

Σε αντίθεση με τις «γήινες ψυχές», που λέγεται ότι μετενσαρκώνονται στη Γη, οι starseeds πιστεύουν ότι έχουν ξαναξυπνήσει από έναν άλλο πλανήτη για να γεννηθούν εδώ. Επιπλέον, πιστεύουν ότι είναι αγωγοί μεταξύ των θεϊκών πεδίων και της Γης και ότι μπορούν να μεταφέρονται μεταξύ γαλαξιών, μέσω του διαλογισμού. Οι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο