Πλαστικός χειρούργος του TikTok εξηγεί: Το μέσο μέγεθος του πέος είναι μικρότερο από όσο νομίζατε

Το μέγεθος του πέους, για κάποιο λόγο, είναι ένα ζήτημα που αφορά πολλούς άνδρες. Σύμφωνα με μελέτες το μέσο και «αποδεκτό» μέγεθος πέους είναι τα 12,7 εκατοστά. Ένας αριθμός που κάνει πολλούς άνδρες να νιώθουν είτε ανασφάλεια, είτε κάποιου είδους σιγουριά. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Anthony Youn, ο οποίος εξέπληξε την ιατρική κοινότητα σχετικά με τους μύθους για τα εμφυτεύματα στήθους το περασμένο καλοκαίρι, επέστρεψε με μια άλλη βόμβα για τα μέρη του σώματος.

Ένα βίντεο με την κατάρριψη του μύθου για το μέγεθος του ανδρικού μορίου έχει αυτή τη στιγμή περισσότερες από 430.000 προβολές στο TikTok.

«Το μέσο μήκος μπορεί να είναι μικρότερο από όσο νομίζετε!» αναφέρει η λεζάντα του αποκαλυπτικού κλιπ, το οποίο δημοσίευσε ο Youn την Τρίτη ως απάντηση σε άλλο βίντεο στο οποίο μια γυναίκα είπε ότι προτιμούσε το «μέσο μήκος» των 12,7 εκατοστών από κάτι μεγαλύτερο.

Γιατί όμως το μέσο μήκος είναι μικρότερο από όσο νομίζαμε;

«Μελέτες δείχνουν ότι το μέσο μήκος του πέους ενός άνδρα είναι 12,7 εκατοστά», εξήγησε ο πλαστικός χειρούργος του TikTok, ο οποίος έχει πάνω από 7,3 εκατομμύρια ακόλουθους στην πλατφόρμα. «Αλλά το πραγματικό μήκος είναι πιθανώς μικρότερο από αυτό, επειδή οι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο