Πείτε αντίο στο Snap Camera και στα διασκεδαστικά φίλτρα του

(Credit: Getty Images/Denis Charlet/AFP)

Η εφαρμογή Snapchat που μετέτρεψε έναν εργοδότη σε… εικονική πατάτα και έναν δικηγόρο σε γάτα θα απενεργοποιηθεί αργότερα αυτόν τον μήνα.

Από τις 25 Ιανουαρίου, το Snap Camera δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για χρήση ή λήψη, ανακοίνωσετο Snap στη σελίδα υποστήριξής του.

Με πρώτη παρουσίαση το 2018, η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να δώσει νέα πνοή στις ροές του Twitch. Στην ουσία, ευδοκίμησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς οι χρήστες κουράζονταν όλο και περισσότερο να κοιτάζουν τα πρόσωπά τους για ώρες. Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές παρείχε στους ανθρώπους διασκεδαστικούς, συχνά ανόητους τρόπους για να εμπλουτίσουν τις συνομιλίες του Zoom στο αποκορύφωμα των lockdown—όταν οι συναντήσεις όλων μετακινούνταν στο διαδίκτυο και οι άνθρωποι ήθελαν απελπισμένα να ξεχαστούν από το ότι βρίσκονταν σπίτι.

Το Snap δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του PCMag για σχόλιο, ενώ η πλατφόρμα δεν έδωσε καμία εξήγηση για την επικείμενη διακοπή λειτουργίας. Είναι εύκολο, ωστόσο, να δημιουργηθεί η υπόθεση ότι, καθώς περισσότερες εταιρείες επιστρέφουν στην προσωπική εργασία και οι εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένου του Zoom) εισάγουν τα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο