Πατέρας άρχισε να βρίζει όταν η σύζυγος του τού αποκάλυψε ότι θα αποκτήσουν ξανά κορίτσι

Χαμό από αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε ένας μελλοντικός πατέρας τριών παιδιών όταν έμαθε ότι το τρίτο του παιδί θα είναι και αυτό κορίτσι. Η μέλλουσα μητέρα και χρηστης του TIkTok @kc.fulton και ο σύζυγός της έχουν ήδη μια κόρη τριών ετών και μια κόρη ενός έτους – και τώρα περιμένουν την κόρη νούμερο τρία, κάτι που έμαθαν στην αποκάλυψη του φύλου πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Αλλά ενώ η μητέρα με έδρα τις ΗΠΑ και τα μικρά παιδιά της εξέφραζαν τη χαρά τους καθώς γύρω τους έπεφτε ροζ κομφετί, ο μπαμπάς ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος που δεν απέκτησε γιο και το εξέφρασε αυτό φωνάζοντας επανειλημμένα βρισιές και φεύγοντας νευριασμένος από το βίντεο.

Ωστόσο, η μέλλουσα μητέρα υπερασπίστηκε τώρα δημοσίως τον σύζυγό της, δημοσιεύοντας ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο λέει ότι είναι ένας «καλός πατέρας».

Στο πρώτο βίντεο, η γυναίκα, ο σύζυγός της και οι δύο κόρες τους στέκονται έξω, ενώ η @kc.fulton ανοίγει μια μαύρη ομπρέλα πάνω από το κεφάλι τους. Ροζ κομφετί βγαίνει, πέφτει γύρω τους και αποκαλύπτει ότι θα αποκτήσουν άλλο ένα κορίτσι.

Αμέσως, ο μπαμπάς βογκάει, σαφώς δυσαρεστημένος που δεν απέκτησε αγόρι. Σηκώνεται όρθιος και απομακρύνεται από την οικογένειά του, ενώ η σύζυγός…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο