«Παντρεύτηκα τον πατριό μου – Ήταν η πιο σωστή απόφαση της ζωής μου»

Η Christy αποφάσισε να ανεβάσει στο TikTok το πρώτο παθιασμένο φιλί που μοιράστηκε με τον σύζυγό της όταν παντρεύτηκαν και σίγουρα δεν είναι η πρώτη που έκανε μάρτυρες μιας τόσο ιδιωτικής στιγμής τους χρήστες της πλατφόρμας. Το διαφορετικό στην περίπτωσή της είναι ότι το άλλο της μισό είναι ο πρώην πατριός της, ο πρώην δηλαδή αγαπημένος της μητέρας της!

«Ο γάμος με τον πατριό μου ήταν η πιο σωστή απόφαση που πήρα» καυχιέται η νεαρή μητέρα δύο παιδιών από την Τάμπα της Φλόριντα, με το βίντεο να γίνεται viral και να προβάλλεται 18,8 εκατομμύρια φορές. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια δεν ήταν πολύ κολακευτικά για την απόφαση της Christy.

«Υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, γιατί αυτόν;» είπε ένας. «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει άντρας που να μπορεί να λέει “δεν το έκανε έτσι η μαμά σου” ειρωνεύτηκε άλλος. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν μάνα και κόρη μιλιούνται, τονίζοντας ότι στον κώδικα ηθικής ο πρώην μιας γυναίκας δεν θα έπρεπε να αγγίζεται από τους φίλους και την οικογένειά της.

Σε επόμενο βίντεο η Christy διαβεβαίωσε τους followers της ότι η μητέρα της – η οποία φέρεται να είναι στο φόντο του βίντεο του γάμου και να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο