«Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου όταν ήμουν 18 και εκείνη 71 – Είμαστε τώρα στην 6η επέτειο»

Εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη 71 ετών όταν παντρεύτηκαν. Ο σύζυγος λέει σήμερα πως απέδειξαν στους «τοξικούς» ανθρώπους ότι είχαν άδικο, καθώς το ζευγάρι γιορτάζει την έκτη του επέτειο.

Ο 23χρονος σήμερα Gary Hardwick συχνά κάνει αναρτήσεις για τη ζωή του με την 76χρονη Almeda, στους λογαριασμούς του στο TikTok και στο Instagram. Πρόσφατα υπερασπίστηκε τη σχέση του καθώς απάντησε σε κάποιον που είναι επίσης σε σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

«Αρχικά συγχαρητήρια σε εσένα και στον σύζυγό σου, χαίρομαι πολύ που ακούω για εσάς παιδιά και για το γεγονός ότι ακολουθήσατε την καρδιά σας και επιλέξατε να ερωτευτείτε ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκέφτονται όλοι οι άλλοι.

Και συγχαρητήρια σε εσένα που είσαι επίσης θαρραλέα και υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και την αγάπη σου και εκείνα που είσαι ως άτομο, το οποίο επέλεξε να αγαπήσει ανεξαρτήτως αν κάποιοι το αποδέχονται ή όχι», έγραψε σε κάποιον follower, όπως γράφει η Daily Star.

O Gary συνέχισε, γράφοντας πως «κάποιες φορές είναι πραγματικά δύσκολο όταν η οικογένειά σου δεν σε στηρίζει, δεν σε αγαπά για το ποιον αγαπάς, δεν χαίρεται για εσένα αλλά κάποιες φορές πρέπει να ξεκόψουμε από ανθρώπους στη ζωή μας, οι οποίοι είναι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο