Πήγε σε επαγγελματικό event του φίλου της και εκείνος την έστειλε σπίτι με Uber γιατί δεν ενέκρινε το ντύσιμό της

Μία νεαρή γυναίκα από το Μίσιγκαν των έχει γίνει viral στο TikTok για όλους τους λάθος λόγους. Αποκάλυψε ότι έμεινε απαρηγόρητη όταν το ραντεβού της την έστειλε σπίτι με ένα Uber επειδή δεν του άρεσε το ντύσιμό της.

«Ξόδεψα 40 λεπτά στο μακιγιάζ μου για να συναντήσω τους φίλους και τους συναδέλφους του σε ένα μεγάλο event για την εταιρεία στην οποία εργάζεται», είπε η χρήστης του TikTok @nikki.jabs, η οποία γνώρισε πρόσφατα τον Γκρεγκ σε μια εφαρμογή για ραντεβού.

Η Νίκι Τζαμπς – που δημοσιεύει τακτικά για τα «χρονικά των γνωριμιών» της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης – φόρεσε ένα μαύρο, μακρυμάνικο crop top και ροζ, χάρτινο παντελόνι για την εκδήλωση.

Ωστόσο, όταν πήγε να πάρει τον Γκρεγκ, εκείνος δεν ενέκρινε το σύνολο. Η τραγική συμπεριφορά του νεαρού έχει ήδη λάβει πλήθος οργισμένων σχολίων στα social media.

«Δεν ένιωθε άνετα να με δουν οι συνάδελφοί του αλλά ένιωθε άνετα να μπω σε ένα όχημα με έναν άγνωστο»

«Ήταν πολύ ντροπιασμένος που τον έβλεπαν μαζί μου με αυτό το ρούχο, οπότε με έστειλε σπίτι με ένα Uber και πήγε στα εγκαίνια χωρίς εμένα», είπε η συντετριμμένη γυναίκα στους followers της.

«Είμαι πολύ λυπημένη γιατί πέρασα τόσο πολύ…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο