Πέτυχε στο TikTok την «δίδυμη» αδελφή της – «Κοινές» παιδικές φωτογραφίες, γενέθλια την ίδια μέρα και ίδια ενδιαφέροντα

Πόσες είναι οι πιθανότητες να ξυπνήσεις μια μέρα και να λάβεις μήνυμα από τον τέλειο «δίδυμο» αδερφό σου; Δηλαδή ένα άτομο που έχει ακριβώς την ίδια μέρα γενέθλια με σένα, παιδικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει ακριβώς όπως εσύ, αλλά και παρόμοιες προτιμήσεις;

Το παραπάνω μπορεί να μοιάζει ως σενάριο βγαλμένο από ταινία, όμως για μια TikToker είναι πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με την nypost.com, η Aspen Lish σε σειρά βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο TikTok, υποστήριξε ότι ήρθε σε επαφή με την «δίδυμη» αδερφή της.

«Έχω μια τρελή ιστορία για εσάς παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανάρτησε και συμπλήρωσε πως «νομίζω ότι είναι τρελό. Το κορίτσι που εμπλέκεται σε αυτό πιστεύει ότι είναι τρελό. Ίσως δεν με πιστεύετε, αλλά ακούστε την ιστορία».

«Είναι τόσο τρελό, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαστε δίδυμες και μου στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο σου, που έχεις ανεβάσει στο TikTok… Παρακολούθησα τον λογαριασμό σου και διαπίστωσα ότι είμαστε ολόιδιες στις φωτογραφίες που είσαι μωρό», ανέφερε η Aspen, σχετικά με το μήνυμα που έλαβε.

Έτσι, πήρε μία φωτογραφία από την άγνωστη γυναίκα στην οποία είναι σε παιδική ηλικία και την συνέκρινε με την δική της,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο