Πάτρα: Ραγίζει καρδιές για τα τρία παιδιά ο Ανδρέας Ηλιάδης – Η ανάρτηση με ποίημα του Ρίτσου

Πάτρας: Ο Ανδρέας Ηλιάδης, ο διευθυντής της ΜΕΘ που έδωσε μάχη για την 9χρονη Τζωρτζίνα συγκίνησε με την ανάρτησή του για τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας που χάθηκαν σε τρία χρόνια

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Ανδρέας Ηλιάδης, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, με την ανάρτησή του στο Facbebook για τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

ειδησεισ

Ο εντατικολόγος που έδωσε μάχη για την 9χρονη Τζωρτζίνα την οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ανήρτησε το ποίημα «Πρωινό άστρο» του Γιάννη Ρίτσου «για τα τρια αγγελούδια που δεν πρόλαβαν να μεγαλωσουν…» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Κοιμήσου να μεγαλώσεις γρήγορα έχεις πολύ δρόμο ακόμα μας συμβουλεύει ο μεγάλος μας ποιητής. Είναι το ποίημα της απόλυτης πατρικής στοργής, έχοντας αποδοθεί με τον μέγιστο λυρισμό. Σαν οι χτύποι της καρδιάς του πατέρα να αντανακλώνται σε λέξεις και εικόνες» προσθέτει ο κ. Ηλιάδης, ο οποίος την Παρασκευή κατέθεσε στην ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης κατέθετε για τέσσερις ώρες, την Παρασκευή, ενώπιον της 18η τακτικής ανακρίτριας…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο