Πάνω από 10 εκατομύρια επισκέψεις το μήνα σε site αυτοκινήτου

Το newsauto.gr παραμένει με διαφορά το πρώτο ΜΜΕ στην Ελλάδα, για το αυτοκίνητο, την μοτοσικλέτα, την Mobility και την τεχνολογία. Ρεκόρ επισκέψεων και αυτό το καλοκαίρι!

Η επιθυμία, η ανάγκη, η διαρκή αναζήτηση του Έλληνα για να ενημερωθεί σωστά, έγκυρα και χωρίς κατευθύνσεις, για τις νέες – συναρπαστικές τεχνολογίες που ήρθαν – και που έρχονται, τα νέα αυτοκίνητα αλλά και για τα οικονομικά δεδομένα της χρήσης του (που αλλάζουν σχεδόν καθημερινά) με πρωτογενές και αξιόπιστο ρεπορτάζ, αυξάνει διαρκώς τους επισκέπτες του newsauto.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο αντίστοιχος αριθμός των μοναδικών επισκεπτών του site το Καλοκαίρι του 2021 ήταν κατά μέσο όρο στα 3.100.000. Σήμερα ξεπερνάει τα 4.000.000 και οι αριθμοί αυτοί δείχνουν πολλά και κυρίως την ανάγκη για την αξιοπιστία της πηγής, σ’ αυτό που διαβάζει ο αναγνώστης…

 

Πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο και σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις και την αξιοπιστία των Google Analytics από το newsauto.gr ενημερώθηκαν σχεδόν 4,3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, με τις επισκέψεις να ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια!

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId).setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE).addService(googletag.pubads()).defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot =…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο