Ο TikToker Γιάννης Κατινάκης εν εξάλλω καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας

Ο γνωστός TikToker και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιάννης Κατινάκης, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της πρωτεύουσας ενώ επιβιβαζόταν σε ταξί.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο, περιγράφει όσα εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου και σοκάρει.

Όπως αναφέρει, ο δράστης της επίθεσης καταφέρθηκε λεκτικά εναντίον του, τον έφτυσε δύο φορές και του είπε ότι πρέπει να ντρέπεται… επειδή είναι γκέι.

«Θέλω να μιλήσω για ένα άσχημο περιστατικό, που συνέβη στο κέντρο της Αθήνας. Βρισκόμουν σε ένα μαγαζί γύρω στις 1:30 χθες το βράδυ αποφάσισα να φύγω μόνος μου, να πάρω ένα ταξί και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η απόσταση που έπρεπε να διανύσω, από το μαγαζί μέχρι το ταξί, ήταν 10 μέτρα. Στα 3 βήματα που έκανα, ήρθε ένας τύπος μπροστά μου με περίσσιο θάρρος και θράσος, και αποφάσισε πώς πρέπει να μου δηλώσει με «ευγενικό» τρόπο πόσο πολύ πρέπει να ντρέπομαι που είμαι γκέι και για να το καταλάβω ακόμη καλύτερα, αποφάσισε και να με φτύσει», περιγράφει ο Γιάννης Κατινάκης.

Και συνεχίζει: «Δεν του δίνω καμία σημασία και στο επόμενο βήμα που κάνω, αποφάσισε να μου ξαναδηλώσει πόσο πρέπει να ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου και να με ξαναφτύσει. Όπως πάω να φύγω, συνέχιζα να ακούω από πίσω μου τόσο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο