Ο Personal trainer που περπατά σαν… σκύλος – Η άσκηση που έχει κάνει θραύση με 21 εκατ. προβολές

Υπάρχουν πολλοί τρόποι γυμναστικής που μπορεί να επιλέξει κάποιος, από την προπόνηση με βάρη, μέχρι την χρήση σωματικού βάρους με τα παραδοσιακά push ups. Παρόλα αυτά, ένας personal trainer από τις ΗΠΑ πήγε ένα βήμα παραπέρα και ξεκίνησε να περπατάει ως σκύλος, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως έχει εμφανή αποτελέσματα.

Όπως αναφέρει η nypost.com, ο γυμναστής Nathaniel Nolan από τον περασμένο Αύγουστο περπατά καθημερινά για 30 λεπτά στα τέσσερα ως σκύλος και δεν περιορίζεται στο σπίτι του, καθώς τρέχει και περπατάει σε εξωτερικούς χώρους αδιαφορώντας για την γνώμη των άλλων.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, αφού βίωσε «πόνο στον καρπό και χρόνιο πόνο στις αρθρώσεις», με τον ίδιο να αναφέρει ότι «έφτασα στο σημείο που δεν μπορούσα να προπονηθώ χωρίς πόνο».

«Πολλά από τα πράγματα που κάνω είναι υψηλής έντασης, οπότε ήθελα περισσότερη έκθεση σε ασκήσεις χαμηλής έντασης – και γι’ αυτό ξεκίνησα την προπόνηση περπατώντας στα τέσσερα», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, εμπνεύστηκε από τους σκύλους και ξεκίνησε να περπατάει στα τέσσερα. Αρχικά έκανε την συγκεκριμένη άσκηση για 60 δευτερόλεπτα καθημερινά, όμως μετά από λίγο καιρό, αύξανε τον χρόνο για ένα λεπτό κάθε μέρα. Κατέληξε λοιπόν στο μισάωρο και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο