Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί για fake προφίλ στα social media με το όνομά του

Ο Τζόνι Ντεπ προειδοποιεί τους θαυμαστές του για fake λογαριασμούς που εμφανίστηκαν στα social media, και τους οποίους υποτίθεται ότι τους δημιούργησε ο ίδιος.

Σε ανάρτηση στο Instagram, ο Τζόνι Ντεπ έδωσε πληροφορίες για τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, εξηγώντας ότι οποιοσδήποτε άλλος είναι ψεύτικος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί που εμφανίζονται ως δικοί μου ή ατόμων που συνεργάζονται μαζί μου. Δεν έχω ιδιωτικούς ή συνδεδεμένους λογαριασμούς σε καμία πλατφόρμα. Αυτές είναι οι μόνες σελίδες που λειτουργούν από εμένα και την ομάδα μου, στις οποίες δημοσιεύουμε ενημερώσεις και επικοινωνούμε: INSTAGRAM @Johnny Depp TIKTOK @Johnny Depp FACEBOOK @Johnny Depp DISCORD @Johnny Depp0854» έγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σας ζητώ να είστε προσεκτικοί, καθώς φαίνεται ότι αυτοί οι ψεύτικοι λογαριασμοί μπορεί να είναι αμείλικτοι» συνέχισε ο Ντεπ. «Η ομάδα μου εργάζεται για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξή σας και που με ενημερώσατε για αυτό το θέμα! Αγάπη και σεβασμός, JD X» ανέφερε.

Ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε λογαριασμό στο TikTok πριν από δύο εβδομάδες, αφού κέρδισε στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο