Ο ρωσικός κινηματογράφος πάει στο… Διάστημα


Τις βαλίτσες τους ετοιμάζουν δύο εκπρόσωποι της Έβδομης Τέχνης για να επισκεφθούν το Διάστημα επί δέκα ημέρες. Η καλλίπυγη Ρωσίδα ηθοποιός Γιούλια Περσλίντ με τα πράσινα εκφραστικά μάτια και ο Ρώσος σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο, θα ταξιδέψουν την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με το διαστημόπλοιο «Soyuz MC-19. Μαζί με τους δύο Ρώσους καλλιτέχνες, θα είναι και ο Ρώσος κοσμοναύτης, Αντον Σκαπλέροφ ο οποίος θα πιλοτάρει το διαστημόπλοιο. Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό θα γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας «Πρόκληση» με την ρωσική εταιρεία «Roskosmos» να επαίρεται ότι έκλεψε την πρωτιά από τη NASA που ήθελε να κάνει κάτι αντίστοιχο με τον γοητευτικό ηθοποιό Τομ Κρουζ. Στην ταινία «Challenge» (Πρόκληση), η Ρωσίδα ηθοποιός υποδύεται μία γιατρό που μεταβαίνει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να σώσει έναν κοσμοναύτη, σύμφωνα με τους «New York Times».

«Δεν φοβάμαι», είχε δηλώσει η εκρηκτική Ρωσίδα σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με τους Times. Πρόσθεσε όμως ότι «ο φόβος είναι φυσιολογικός».

Όπως ανακοίνωσε η ρωσική διαστημική υπηρεσία «Roskosmos», η επιλογή των δύο Ρώσων καλλιτεχνών έγινε με καλλιτεχνικά κριτήρια αλλά και με ιατρικές εξετάσεις, ενώ ως αντικαταστάτες τους, ως είθισται στις διαστημικές αποστολές, επελέγησαν η ηθοποιός Αλιόνα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο