Ο Ρουμάνος πυροσβέστης που δεν σβήνει μόνο φωτιές στη χώρα μας – «Παντρεύομαι»

Για ακόμα μία χρονιά οι Ρουμάνοι πυροσβέστες ήρθαν στην Ελλάδα για να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών που μαίνονται σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Οι πυροσβέστες που… αποθεώθηκαν, ιδιαιτέρως για τη συμμετοχή τους στις μεγάλες φωτιές της Εύβοιας, έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και φέτος.

Η Πολιτική Προστασία της Ρουμανίας είχε μάλιστα δημοσιεύσει ένα βίντεο με Έλληνες πυρόπληκτους και εθελοντές να υποδέχονται τους Ρουμάνους πυροσβέστες με χειροκροτήματα και τα χέρια στην καρδιά, λέγοντας «ευχαριστώ» όταν ήρθαν και πάλι στη χώρα μας.

«Χειροκροτήματα στην “ανοιχτή σκηνή”, ευχαριστώ και τα χέρια στην καρδιά… Έτσι υποδέχονται τους πυροσβέστες μας στην Ελλάδα. Γιατί είναι καλοί… Επειδή είναι επαγγελματίες… Γιατί είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ! Είμαστε περήφανοι για σας! Να είστε περήφανοι για αυτό που κάνετε!», έγραψε τότε στα social media η Πολιτική Προστασία της Ρουμανίας.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες «Ευχαριστούμε τους φίλους μας από τη Ρουμανία!», ανέφερε σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Πετρίδης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τους πυροσβέστες που ήρθαν από τη Ρουμανία στη Ρόδο για να συντρέξουν τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς που μαινόταν στο νησί μας από την προηγούμενη Τρίτη.

Και συνεχίζει ο κ. Πετρίδης στην…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο