Ο νέος χάρτης του Instagram βοηθά στην εύρεση κοντινών τοποθεσιών

Το Instagram αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία χαρτών με δυνατότητα αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρείτε δημοφιλείς κοντινές τοποθεσίες ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα με βάση τις κατηγορίες που υπάρχουν.

Η δυνατότητα, την οποία αναφέρει ο Mark Zuckerberg σε μια ιστορία του στο Instagram, είναι προσβάσιμη μέσω των ετικετών τοποθεσίας στο κύριο feed αλλά και στις ιστορίες ή μέσω της αναζήτησης στην καρτέλα Εξερεύνηση (Explore).

Μην μπερδεύετε την νέα προσθήκη με το photo maps (το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας το 2016 λόγω περιορισμένης αποδοχής από το κοινό και “εστίαση της εταιρείας σε άλλες προτεραιότητες”). Ο νέος χάρτης διαθέτει στρογγυλές εικόνες όπως στα Stories για να δείξει μέρη από τα οποία οι άνθρωποι έχουν κοινοποιήσει δημόσιες αναρτήσεις. Πατήστε για να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές ή σύρετε τον χάρτη για να δείτε περισσότερες εικόνες και βίντεο από όλο τον κόσμο.

Instagram searchable map

Αφού αποφασίσετε το είδος της τοποθεσίας που θέλετε να επισκεφτείτε, τα φίλτρα μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τα αποτελέσματα, ώστε να βλέπετε μόνο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο