Ο «μυστικός κώδικας» δασκάλων όταν μιλούν στους γονείς για τα παιδιά τους

Τον «μυστικό κώδικα» που χρησιμοποιούν οι δάσκαλοι για να επικοινωνούν με τους γονείς για τα παιδιά τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτει ένας λογαριασμός στο TikTok με το όνομα χρήστη @bored_teachers. Ο λογαριασμός μοιράζεται συχνά αστείο περιεχόμενο από διάφορους δημιουργούς σχετικά με το πώς είναι να είσαι δάσκαλος και κάποιοι μοιράζονται ακόμη και ιστορίες σχετικά με τις εμπειρίες τους στην τάξη.

Το viral βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 67.000 προβολές στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχουμε έναν κώδικα όταν στέλνουμε email στους γονείς», αποκάλυψε η δασκάλα στο βίντεο. Συνέχισε να εξηγεί τα πραγματικά νοήματα πίσω από τις συχνά χρησιμοποιούμενες φράσεις.

«Όταν χρησιμοποιούμε φράσεις όπως, “Το παιδί σας είναι πολύ κοινωνικό“, αυτό σημαίνει ότι δεν σταματά να μιλάει», είπε η TikToker στο σύντομο βίντεο.

Η ίδια συνέχισε, εξηγώντας ότι αν οι δάσκαλοι λένε ότι ο ενθουσιασμός του παιδιού σας είναι μεταδοτικός, αυτό σημαίνει ότι «δεν ηρεμεί».

Καταλήγοντας, αποκάλυψε: «Αν είναι “γεννημένος ηγέτης”, το παιδί σας είναι σούπερ αυταρχικό».

Δεν έλειψαν φυσικά τα σχόλια… «Επιβεβαιώνω 100%» έγραψε ένας σχολιαστής. Ένας άλλος συμφώνησε, γράφοντας: «Τόσο ακριβής».

«Ο γιος σας θα γίνει σπουδαίος δικηγόρος”, το οποίο σημαίνει: το παιδί σας δεν σταματά να διαφωνεί μαζί μου», αστειεύτηκε κάποιος άλλος.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο