Ο λόγος που τα καθίσματα στα λεωφορεία και στα μετρό όλου του κόσμου έχουν άσχημα υφάσματα

Τα λεωφορεία, το μετρό μπορεί να τα χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους εκατομμύρια κόσμος σε ολόκληρο τον κόσμο, έχετε όμως ποτέ αναρωτηθεί γιατί τα καθίσματα μοιάζουν μεταξύ τους και συνήθως έχουν ένα άσχημο ύφασμα;

Μια χρήστρια του TikTok, όπως αναφέρει η thesun.co.uk, έδωσε την απάντηση σε ένα βίντεο που έγινε γρήγορα viral, καθώς αυτά που είπε, από την μία φάνηκαν χρήσιμα, αλλά από την άλλη προκάλεσαν ανατριχίλα.

Συγκεκριμένα, η Erica Mallett στο βίντεο που ανάρτησε, είπε «έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα μοτίβα των καθισμάτων του λεωφορείου και του τρένου είναι πάντα τόσο τραχιά;… Η απάντηση δεν θα σας αρέσει».

Η Erica Mallett

«Έχουν σχεδιαστεί για να φαίνονται τόσο φρικτά για να κρύψουν κάτι ακόμα πιο φρικτό. Τον ιδρώτα και τη βρωμιά εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων γλουτών. Αυτά τα χρώματα και αυτό το μοτίβο συγκαλύπτουν τη βρωμιά και τη φθορά, τα γκράφιτι και οτιδήποτε μπορεί να είναι πραγματικά χυδαίο», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στο βίντεο έδειξε κι ένα σύντομο στιγμιότυπο, στο οποίο ένας άντρας βαράει με ένα σφυρί το κάθισμα ενός λεωφορείο, με μια τεράστια ποσότητα σκόνης να απελευθερώνεται.

Τα σχόλια λοιπόν έπεσαν «βροχή», με…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο