Ο ηθοποιός Εντ Μπέγκλεϊ πήγε στα Όσκαρ με τα Μέσα Μεταφοράς – Τον συνόδεψε η κόρη του

Ο Αμερικανός ηθοποιός Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ πήγε στην τελετή απονομής των Όσκαρ στο Λος Άντζελες με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συνοδευόμενος όχι από την γυναίκα, αλλά την κόρη του. Η Χέιντεν κατέγραψε το ταξίδι των δύο στο Λος Άντζελες στην τελετή απονομής με ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral.

Σευ αυτό εμφανίζεται ο 73χρονος ηθοποιός να παίρνει το λεωφορείο προς το σταθμό του μετρό, μετά να βγαίνει από τον συρμό και να περπατά την υπόλοιπη διαδρομή προς το Dolby Theatre.

Ο ηθοποιός εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να μειώσει το αποτύπωμά του άνθρακα. Έχει υιοθετήσει βίγκαν τρόπο ζωής, χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για την τροφοδοσία με ενέργεια του σπιτιού του, είναι υποστηρικτής των ηλεκτρικών οχημάτων και έχει παρακολουθήσει πολλές τελετές βραβείων Όσκαρ πηγαίνοντας με εναλλακτικά μέσα μαζικής μεταφοράς. Το 2015 μετέβη με το ποδήλατό του στην εκδήλωση υπό βροχή φορώντας σμόκιν και πέντε χρόνια αργότερα με ηλεκτρικό όχημα.

Πατέρας και κόρη έχουν δεσμευθεί να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς επτά μέρες την εβδομάδα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο