Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μας συστήνει την Generation ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Νέα εταιρική καμπάνια με έμφαση στις αξίες της μάρκας. Εντυπωσιακή ανάπτυξη στις κατηγορίες κινητά, τηλεοράσεις και smart gadgets με άνοδο πάνω από 40%.

Tην Generation ΓΕΡΜΑΝΟΣ μας συστήνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα, μέσα από τη νέα του εταιρική καμπάνια. Μια γενιά που λατρεύει την τεχνολογία, την ζει καθημερινά στο έπακρο και ξέρει ότι στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα βρει ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά υπάρχει.

Η Generation ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Είναι δυναμικοί και “digital savvy” που ζουν, συνδιαλέγονται και ψυχαγωγούνται ψηφιακά. Νιώθουν άνετα στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, είναι συνέχεια online και τα θέλουν όλα εύκολα και απλά.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ υποδέχεται την Generation ΓΕΡΜΑΝΟΣ με όχημα τις αξίες του

Η νέα καμπάνια της εταιρείας αναδεικνύει βασικές αξίες της μάρκας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπως η εγγύτητα, το εξειδικευμένο προσωπικό, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ο Νο1 προορισμός για service, αλλά και ο συνδυασμός προϊόντων & υπηρεσιών. Αξίες με τις οποίες η αλυσίδα υποδέχεται και αγκαλιάζει την Generation ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Με 267 σημεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και μέσα από το germanos.gr, η εγγύτητα είναι βασικό χαρακτηριστικό για τον ΓΕΡΜΑΝΟ όλα αυτά τα χρόνια, με τα καταστήματά του να βρίσκονται στα περισσότερα μέρη της χώρας, εξυπηρετώντας…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο