Ο αεροσυνοδός που έγινε viral με τον τρόπο που έκανε επίδειξη ασφαλείας – «Είναι έτοιμος για το Broadway»

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές έχει συγκεντρώσει ένα βίντεο στο TikTok το οποίο δείχνει έναν αεροσυνοδό να κάνει επίδειξη ασφαλείας με χορευτικές κινήσεις, που παρέπεμπαν σε σόου του Broadway.

Ο TikToker Joey MacNeer απαθανάτισε τη στιγμή κατά τη διάρκεια πτήσης της εταιρίας JetBlue Airways και το κλιπ των 20 δευτερολέπτων έγινε αμέσως viral, όπως αναφέρει η nypost.com.

Ο άνδρας με χορευτικές κινήσεις έδειξε στους επιβάτες πως θα πρέπει να φορέσουν το γιλέκο ασφαλείας σε περίπτωση που προκύψει έκτακτη ανάγκη, ενώ μια γυναίκα ακούστηκε στο βάθος να γελάει.

Η επίδειξη του μπορεί να μην προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση τους επιβάτες της πτήσης, όμως οι χρήστες του TikTok ξεκαρδίστηκαν.

«Fly JetBlue δώστε αύξηση σε αυτόν τύπο», έγραψε ο Joey MacNeer, με έναν χρήστη να τονίζει πως ο αεροσυνοδός «είναι έτοιμος για το Broadway».

«Πρέπει πραγματικά να γίνει το κεντρικό πρόσωπο των διαφημίσεων για τη JetBlue ειλικρινά», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε πως είναι ο «υπάλληλος της δεκαετίας».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο