Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη σειρά της Amazon


Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της επερχόμενης σειράς του Amazon «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών». Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε, το τηλεοπτικό δίκτυο της Amazon έδωσε μία πρώτη γεύση στους φανς της σειράς μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται η Μέση Γη, εκεί όπου θα ταξιδέψουν αυτή την φορά οι ήρωες της σειράς. Το δράμα εξιστορεί τα γεγονότα, που συνέβησαν χιλιάδες χρόνια πριν από το Χόμπιτ και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Άλλα βασίλεια έφτασαν στην κορυφή και άλλα καταστράφηκαν ολοκληρωτικά, οι επικοί ήρωες δοκιμάστηκαν, μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, κι ενώ η ελπίδα τους για την σωτηρία κρεμόταν από μία λεπτή κλωστή, ο μεγαλύτερος κακός της πένας του Τόλκιν, κάλυψε ολόκληρο το σύμπαν στο σκοτάδι.

Η σειρά τοποθετείται σε μία εποχή ειρήνης, όμως ξαφνικά, μετά από πολλά χρόνια, ο κακός της Μέσης Γης κάνει ξανά την εμφάνισή του. Οι ήρωες -παλιοί και νέοι- θα πρέπει να ταξιδέψουν από την πρωτεύουσα των Ξωτικών, Λίντον, μέχρι το Βασίλειο του Νούμενορ και σε όλες τις γωνιές του χάρτη, προκειμένου να τον αντιμετωπίσουν.

Η σειρά κανονικά αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο