Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 24: Γάτες τρέχουν για να φάνε το πρωινό τους – Το βίντεο στο TikTok με τα 3,9 εκατ. views

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις. 24 γάτες έχει ένας πανευτυχής Ιταλός από τη Σικελία ο οποίος τις έχει εκπαιδεύσει να έρχονται στο σπίτι την ώρα που ξέρουν ότι πρέπει να φάνε. Και όσοι είναι σύντροφοι με τα συμπαθή τετράποδα ξέρουν ότι όταν πεινάνε δεν τα εμποδίζει τίποτα μέχρι να φτάσουν στο φαγητό τους.

Ο Antonio Bosco, 57, που ζει στην Καλτανισέτα, στη Σικελία της Ιταλίας, μοιράζεται το εξοχικό του σπίτι με τη μητέρα του και τις 24 γάτες τους και η καθεμιά τους έχει κατακτήσει την τέχνη του πώς θα περνούν μέσα από μία μικροσκοπική πορτούλα για να φτάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είναι το φαγητό τους.

Ο μηχανικός λογισμικού έγινε viral όταν τράβηξε βίντεο τα τετράποδά του να ορμούν με ταχύτητα μετά από ένα σινιάλο του μέσα από το μικρό άνοιγμα της πόρτας για να φάνε.

Το ξεκαρδιστικό πλάνα δείχνει όλες τις γάτες να τρέχουν από τον ηλιόλουστο κήπο τους στην μπροστινή πόρτα, όπου φαίνονται όλες να πηδούν μέσα από το άνοιγμα για να φτάσουν στο πρωινό τους που περιμένει στην άλλη πλευρά.

«Είναι όλα τα κατοικίδιά μου»

Έχει δύο κουζίνες και κρατά μια για τις γάτες που έχει επίσης θερμάστρα για τους κρύους χειμερινούς μήνες και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο