Ουκρανές κατατάσσονται στον στρατό και γίνονται viral στο TikTok με τα κάλλη τους

Η ένταση παραμένει στο κόκκινο στα σύνορα Ουκρανίας – Ρωσίας, με τη Δύση (κυρίως τις ΗΠΑ) να βλέπουν «ρωσική εισβολή» από μέρα σε μέρα και την πλευρά της Μόσχας να κάνει λόγο για εμμονή σε πολεμικά σενάρια της Αμερικής και του ΝΑΤΟ.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση στην Ουκρανία είναι έκρυθμη με εκατοντάδες πολίτες είτε να παρουσιάζονται εθελοντικά στο στράτευμα είτε να οργανώνονται σε τοπικές ομάδες προσπαθώντας να εκπαιδευτούν σε βασικές στρατιωτικές αρχές. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μία τάση η οποία γίνεται viral στο TikTok και έχει να κάνει με νεαρές Ουκρανές οι οποίες παρουσιάστηκαν στον στρατό και ανεβάζουν καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή τους στα χακί.

Οι νεαρές γυναίκες μοιράζονται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους στον στρατό. Μιλούν ιδιαίτερα συγκινητικά για την πατρίδα τους, την οποία όπως λένε θα υπερασπιστούν μέχρι θανάτου αν χρειαστεί. Οι νεαρές μοιράζονται με τους ακολούθους τους στιγμές από το στρατόπεδο και την σκληρή εκπαίδευση αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Trend στο TikTok με τα χακί

Παράλληλα, οι περισσότερες νεαρής ηλικίας μαζί με την αυστηρή στρατιωτική ενδυμασία συμμετέχουν στα λεγόμενα trends του TikTok με χορούς και βίντεο.

Όσο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο