Οργισμένη ανάρτηση Καραχάλιου: Αλλάζει σημαία στα πανιά της

Η ιστιοπλόος, Βασιλεία Καραχάλιου με ανάρτησή της στο Facebook γνωστοποίησε ότι έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να αλλάξει τα «εθνικά χρώματα» στα πανιά της.

Η 25χρονη αθλήτρια, η οποία κατέλαβε την ένατη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ευχαρίστησε όλους τους ενωμένους Έλληνες για τη στήριξη και την αγάπη τους. Στη συνέχεια, ξέσπασε κατά της Πολιτείας, της ΕΟΕ και της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Αναλυτικά το ποστάρισμα της Βασιλείας Καραχάλιου στο Facebook

«Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και μια καλύτερη χρονιά στην Ελλάδα μας!!!

ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (και ας σπέρνουν τους σπόρους διχόνοιας για να μας διχάσουν) ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.

Καθώς είμαι σε διαδικασία αλλαγής εθνικών χρωμάτων στα πανιά μου, (και μόνο στα πανιά μου, γιατί η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ είναι χαραγμένη με τατουάζ στην καρδιά μου), σαφώς σας οφείλω έναν απολογισμό και τους λόγους αποχώρησής μου από τα εθνικά χρώματα. Τον αγώνα που έκανα βαδίζοντας προς την Ολυμπιάδα του Τόκυο (και δεν αναφέρομαι για τον αγώνα μέσα στην θάλασσα) ΑΔΥΝΑΤΩ να τον επαναλάβω, καθότι οδηγεί σε μόνο έναν προορισμό, την αποτυχία των στόχων που έχω για την Ολυμπιάδα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο