Οργισμένες αντιδράσεις για τη μαμά που βάζει τα μικρά παιδιά της να κάνουν παγωμένο μπάνιο

Μια μητέρα που κάνει συχνά παγωμένα μπάνια μαζί με τον 18 μηνών γιο της δέχεται οργισμένες αντιδράσεις από ανθρώπους που την αποκαλούν «κακή μαμά». Η Kya Jeub, μητέρα δύο παιδιών, από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok της, όπου χρησιμοποιεί το όνομα Ice Queen, εξηγώντας γιατί της αρέσει να χαλαρώνει σε έναν κουβά με πάγο μαζί με τα παιδιά της Damon και Hermione.

«Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω, για τα παιδιά μου είναι να τους δίνω το καλό παράδειγμα, συμπεριλαμβάνοντάς τα στην καθημερινή μου ρουτίνα και ενσταλάζοντας αυτοπεποίθηση, ειρήνη και θάρρος στο μυαλό τους», αναφέρει η λεζάντα του βίντεο, το οποίο έχει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές από την Τετάρτη που αναρτήθηκε.

Στο βίντεό της, η ίδια μοιράζεται σχόλια από TikTokers που εκφράσουν τις αντιδράσεις τους για τις επιλογές της. «Κακή μαμά», γράφει ένας στα σχόλια. «Κακό παράδειγμα», λέει ένας άλλος.

«Μην μαθαίνεις στα παιδιά σου να μπαίνουν στο παγωμένο νερό», της λέει κάποιος. «Μην το κάνεις αυτό με τα παιδιά σου», γράφει ένας TikToker.

«Τα παιδιά σου δεν καταλαβαίνουν» και «Είναι πολύ μικρός», αναφωνούν άλλοι.

Οι… βουτιές σε κρύο νερό, γνωστές και ως κρυοθεραπεία, μπορούν να προσφέρουν μια σειρά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο