Οργή για τον γαμπρό που έφτασε στην εκκλησία με… φέρετρο που κουβαλούσαν οι φίλοι του

Πολλά μπορεί να σκαρφιστεί για τη γαμήλια τελετή ο άνθρωπος που ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ο γαμπρός αποφάσισε να δώσει άλλη διάσταση στη φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» και έφτασε στον γάμο μέσα σε φέρετρο! Και όχι μόνο ήταν… σε οριζόντια θέση αλλά είχε βάλει να τον κουβαλούν οι φίλοι του.

Η μακάβρια ιδέα βιντεοσκοπήθηκε από έναν καλεσμένο πριν αναρτηθεί στο TikTok, όπου έγινε viral. Και μπορεί ο γαμπρός να περίμενε διθυραμβικά σχόλια για την ιδέα του, αλλά οι αντιδράσεις ήταν πολλές. «Είναι κηδεία; Όχι, έτσι αποφάσισε ο φίλος μου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας», έγραψε ο χρήστης tobz88 στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές.

Τα πλάνα δείχνουν μια νεκροφόρα να πλησιάζει στον χώρο που είναι προγραμματισμένος ο γάμος. Δύο γυναίκες και τέσσερις άνδρες, φίλοι του γαμπρού, βγάζουν το φέρετρο από το αυτοκίνητο και το κουβαλούν μέχρι τον αυτοσχέδιο βωμό. Κάποιοι καλεσμένοι φαίνονται απορημένοι, άλλοι γελάνε. Λίγο αργότερα ο γαμπρός πετάγεται από το φέρετρο και περιμένει να έρθει η γυναίκα του. «Πες μου ότι είσαι δραματικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι δραματικός» έγραψε ο άνθρωπος που…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο