Οργή για γονείς που τύλιξαν το μωρό τους με μεμβράνη «για πλάκα» – Η πρόνοια τους πήρε το παιδί

Ένα βίντεο στο TikTok κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, καθώς δείχνει ένα ζευγάρι από την Αμερική να έχει τυλίξει σφιχτά με πλαστική μεμβράνη το μωρό του, και να τραβά χιουμοριστικά βίντεο. Το μωρό φαίνεται ταλαιπωρημένο, ωστόσο οι γονείς γελάνε και παίζουν μαζί του.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Savannah Glembin και ο άντρας της, που εργάζεται ως στρατιωτικός στην Αμερική, έδιναν συμβουλές στους ακολούθους τους για το πως να ηρεμήσουν ένα ανήσυχο παιδί. Τα πράγματα, όμως, δε πήραν το δρόμο που ήθελε το ζευγάρι, καθώς η πρόνοια βρέθηκε στη πόρτα τους και απομάκρυναν το αγοράκι από τα χέρια τους.

Η μητέρα του μωρού και influencer, Savannah Glembin, μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε τις τελευταίες 48 ώρες. «Το μωρό χαμογελούσε και ήταν ένα αστείο πράγμα». Αλλά το ανησυχητικό βίντεο για το οποίο μιλά η μαμά έχει προσελκύσει την ανησυχία πολλών.

Κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως «το βίντεο μου δημιουργεί κρίσεις πανικού». Ένας άλλος χρήστης είπε «αγχώθηκα πολύ όταν έπεσε μπροστά. Θα είχα πάθει ασφυξία».

«Ήρθαν και πήραν το μωρό μου μετά από αυτό το βίντεο που δημοσίευσα, μας είπαν πως κακοποιήσαμε το παιδί μας» ανέφερε η μητέρα του…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο