Οι 7+1 πιο εξωφρενικές και αηδιαστικές προκλήσεις στο TikTok

Δημιουργήθηκε το 2016 ως ένας ψηφιακός χώρος για σύντομα, χιουμοριστικά κλιπ. Πλέον το TikTok είναι κάτι πολύ παραπάνω. Χτυπά στα ίσια τον κολοσσό των social media Facebook αλλά έγινε και συνώνυμο με κάτι πολύ πιο απαίσιο: Προκλήσεις στο διαδίκτυο που δείχνουν ότι οι χρήστες θα έκαναν τα πάντα για 5 λεπτά δημοσιότητας.

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με το TikTok θα έχει δει αρκετούς και αρκετές που είναι διατεθειμένοι να διακινδυνεύουν τη φήμη τους, ακόμη και τα σώματά τους μπροστά στην κάμερα για να αποκτήσουν επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι τύποι από το Jackass στο Snapchat.

Για παράδειγμα μία χρήστης πρόσφατα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο καθώς προσπάθησε ν κολλήσει τα μαλλιά στο κεφάλι της με πανίσχυρη κόλλα.

Δυστυχώς, ο αλγόριθμος αναζήτησης της εφαρμογής καθιστά εξαιρετικά δύσκολο την εξάλειψη αυτών των συχνά επιβλαβών τάσεων πριν από την ανεξέλεγκτη μετάδοσή τους στο ίντερνετ.

Ας δούμε λοιπόν 8 από τις πιο γελοίες και επικίνδυνες προκλήσεις που έχουν δει το φως του TikTok.

1. Δόντια βρικόλακα

Μιλώντας για τα φιάσκο του Super Glue παραπάνω, αρκετοί χρήστες έγιναν viral στο περασμένο Halloween αφού κόλλησαν στα δόντια τους κυνόδοντες βαμπίρ. Τα αξιοζήλευτα κλιπ – τα οποία,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο