Οι 7 TikTokers που έβγαλαν 55 εκατομμύρια σε ένα χρόνο -μεταξύ άλλων- παίζοντας επιτραπέζια και μαγειρεύοντας

Τα social media είναι ο παράδεισος της αυτοπροβολής. Και έχει αποδειχθεί η κότα με τα χρυσά αυγά για κάθε λογής influencer (ή απλά έξυπνο πλασιέ του εαυτού του). Αυτό που σε γενικές γραμμές δεν ξέρουμε είναι το πόσο χρυσά είναι αυτά τα αυγά που κάνει η κότα. Όπου το συμπαθές πουλερικό ας βάλουμε τον ανερχόμενο βασιλιά των social media το TikTok.

Τον τελευταίο χρόνο, τα κέρδη των μεγαλύτερων αστέρων του TikTok αυξήθηκαν, εν μέρει λόγω των προσπαθειών τους να διευρύνουν τη φήμη τους πέρα ​​από την πλατφόρμα που τους μετέφερε για πρώτη φορά στο στάδιο «διασημότητες». Το περιοδικό Forbes έκανε μια καταγραφή αυτών των αστεριών που αποκομίζουν εκατομμύρια κάνοντας πρακτικά… τίποτα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Στην κορυφή της λίστας με τους πλέον πλούσιους TikTokers βρίσκονται δύο αδερφές, οι Charli και Dixie D’Amelio. Κάνοντας πολλές συγκρίσεις με τις αδερφές Kardashian, έχουν τώρα τη δική τους σειρά στο Hulu, The D’Amelio Show. Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο, η Dixie εμφανίστηκε στο Garden και σε εννέα άλλους χώρους για τη σειρά συναυλιών Jingle Ball μαζί με τον Ed Sheeran και τους Jonas Brothers. Και μαζί, οι αδερφές έχουν μια προσοδοφόρα επωνυμία, την Social Tourist, μια κοινοπραξία με τη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο