Οι χειραψίες του Πούτιν που δεν πήγαν καλά – Το «άκυρο» από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Βρισκόμαστε αισίως στην 27η μέρα του πολέμου στην Ουκρανία και από τη στιγμή που η Ρωσία εισέβαλε στη γειτονική της χώρα. Αναμφίβολα τα περισσότερα βλέμματα έχουν πέσει πάνω στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με πλήθος αναλυτών να προσπαθούν να ερμηνεύσουν και να προειδοποιήσουν για τις σκέψεις του, τα σχέδιά του και τις επόμενες κινήσεις του.

Μετά την είδηση ότι ο ιστότοπος loser.com έχρισε τον Ρώσο πρόεδρο ως τον «πιο αποτυχημένο άνθρωπο αυτή τη στιγμή στον κόσμο», ένα βίντεο-μοντάζ έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες. Και δείχνει τις χειραψίες (ή μάλλον τις απόπειρες αυτών) του Πούτιν με άλλους ηγέτες που… δεν πήγαν πολύ καλά.

Όπως φαίνεται παρά την οικονομική και στρατιωτική του ισχύ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει βιώσει ουκ ολίγες στιγμές αμηχανίας. Ισχυροί ηγέτες του πλανήτη, αλλά και απλοί πολίτες απέφυγαν, ακόμα και μπροστά στα τηλεοπτικά φλας, να του σφίξουν το χέρι.

Ένα σχετικό βίντεο λοιπόν κάνει το γύρω του ίντερνετ τις τελευταίες μέρες και κάνει θραύση σε πλατφόρμες όπως το TikTok ή το δημοφιλές φόρουμ Reddit, με τα views συνολικά να ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια.

Το «άκυρο» που έφαγε και από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Οι… αμήχανες χειραψίες του…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο