Οι Χάρτες Google προσθέτουν τρεις νέες λειτουργίες

(Credit: Getty Images/NurPhoto)

Οι Χάρτες Google αποκάλυψαν την Τετάρτη τρεις νέες λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι και συντονισμένοι.

“Είτε επισκέπτεστε κορυφαία αξιοθέατα σε μια νέα πόλη, είτε σχεδιάζετε να κάνετε μια βόλτα με το ποδήλατό σας ή να κάνετε παρέα με φίλους στην πόλη, αυτές οι ενημερώσεις σας βοηθήσουν”, έγραψε η Amanda Leicht Moore, διευθύντρια προϊόντων του Google Maps στην συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Παλιά αξιοθέατα, νέα θέα

Μπείτε σε κλίμα διακοπών με φωτορεαλιστικές εναέριες λήψεις σχεδόν από τα 100 πιο δημοφιλή σημεία-ορόσημα του κόσμου σε πόλεις όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Τόκιο.

Αναζητήστε αυτά τα μέρη στην ενότητα Φωτογραφίες των Χαρτών Google για να δείτε εναέριες προβολές (όπου είναι διαθέσιμες) και αποκτήστε μια ιδέα για το πώς είναι το Empire State Building, το Big Ben ή το νησί Αλκατράζ προτού τα προσθέσετε στο δρομολόγιο του ταξιδιού σας.

Αυτό σηματοδοτεί το πρώτο βήμα των Google Maps προς τη δημιουργία αυτού που ονομάζει ως “immersive view”, το οποίο συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη με δισεκατομμύρια εικόνες από…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο