Οι πραγματικές απειλές για το μέλλον του Netflix και του streaming

Η πανδημία προκάλεσε μια έκρηξη για τις υπηρεσίες streaming, όπως το Netflix, το Disney+ και άλλους φορείς. Μόνο το 2020 και το 2021 το Netflix πρόσθεσε 54,6 εκατομμύρια συνδρομητές, πολλούς από τους οποίους κατά τους τρομακτικούς, απομονωτικούς έξι μήνες αφότου ο κόσμος κλείδωσε και οι άνθρωποι αναζήτησαν ψυχαγωγία στην ασφάλεια των σπιτιών τους.

Τώρα, αυτό το άνευ προηγουμένου κύμα ανάπτυξης μπορεί να φτάνει στα όριά του, καθώς η εταιρεία έχασε συνδρομητές για πρώτη φορά στην ιστορία της, μείωσε περίπου 25 άτομα από το προσωπικό μάρκετινγκ και άρχισε να δοκιμάζει πιλοτικά τρόπους για να περιορίσει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης.

Ωστόσο, οι απώλειες του Netflix, πυροδότησαν ένα ντόμινο εξελίξεων στις πλατφόρμες streaming, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο ότι το μέλλον τους μπορεί να ανήκει τελικά και στο παρελθόν.

Οι πραγματικές απειλές για το μέλλον του Netflix και του Streaming

Νέτφλιξ

Στον απόηχο των αποτελεσμάτων του Netflix, και άλλες υπηρεσίες streaming δέχθηκαν επίσης πλήγμα – η Disney, η Paramount και η Warner Bros. Discovery, οι οποίες διαχειρίζονται υπηρεσίες streaming, είδαν, επίσης, την τιμή της μετοχής τους να πέφτει. Την ίδια εβδομάδα που το Netflix έκοψε μέρος της…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο