Οι διαδικτυακοί «ντετέκτιβ» πιστεύουν ότι βίντεο στο TikTok δείχνει 2 εγκλήματα ταυτόχρονα – Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο ΤikΤok έκανε πολλούς «ντετέκτιβ» του διαδικτύου να ισχυριστούν πως μέσω αυτού αποκαλύπτονται δύο ταυτόχρονα εγκλήματα. Τα σενάρια πήραν φωτιά με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο και το βίντεο να συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές  έως ότου παρενέβη ένας τεχνικός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  

Τα πλάνα προέρχονται από ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά από έναν Ρώσο χρήστη του TikTok. Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να περπατά στο δρόμο κουβαλώντας ένα νήπιο, το οποίο αντιδρά δείχνοντας πως δεν θέλει να πάει μαζί του.  

Λίγο μετά περνάει μια γυναίκα η οποία κουβαλάει μια μεγάλη πλαστική σακούλα, η οποία λίγα μέτρα μετά της πέφτει κάτω και από μέσα χύνεται μια σκούρα υγρή ουσία, που θυμίζει αίμα. «Δύο εγκλήματα συλλαμβάνονται με CCTV ταυτόχρονα», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο.

«Ο δολοφόνος συναντά των απαγωγέα», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιο προχωρούσαν και ένα βήμα πιο βαθιά τα σενάριά τους. «Η γυναίκα έχει μέλη και αίμα του άντρα της. Τον σκότωσε», ισχυρίστηκε χρήστης και πολλοί τον ακολούθησαν στο σενάριό του. «Ο άνδρας έχει απαγάγει το παιδί από μια κοντινή παιδική χαρά», υποστήριξε κάποιος άλλος για τον έτερο «εγκληματία» του βίντεο.

Μετά από εκατομμύρια…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο