Οι έφηβοι πιστεύουν ότι τα Android είναι για ηλικιωμένους και γονείς

Η εφημερίδα Wall Street Journal αναλύει σε άρθρο της το πως οι περισσότεροι έφηβοι σήμερα βλέπουν τις συσκευές Android ως παλιά τεχνολογία.

Χαρακτηριστικά, ένας 20χρονος δημιουργός περιεχομένου με το όνομα Abdoul Chamberlain δημοσίευσε ένα βίντεο τον Απρίλιο που έλεγε: “Μου λες το 2023, έχεις ακόμα ένα ‘Droid; Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 50 ετών .” Το ‘Droid brand είχε χρησιμοποιηθεί από τη Motorola για τις πρώτες συσκευές Android της και το πρώτο Motorola Droid, που κυκλοφόρησε το 2009, θεωρείται ευρέως ως ο πρώτος πραγματικός challenger του iPhone στις ΗΠΑ.

Το βίντεο του Chamberlain αποκαλούσε τα τηλέφωνα Android ως το είδος που θα είχαν μόνο οι γονείς. Παρόλο που οι χρήστες Android επισημαίνουν ότι υπάρχουν μοντέλα Android που έχουν καλύτερες κάμερες και διάρκεια μπαταρίας από το iPhone, ο Chamberlain δε δείχνει να τους ακούει.

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, στο γυμνάσιο οι χρήστες Android γίνονται αντικείμενο χλευασμού, καθώς άλλοι μαθητές τους λένε άφραγκους και μεσαιωνικούς.

Και όταν ένας χρήστης Android συμμετέχει σε μια συνομιλία με χρήστες iOS στο iMessage, όλες οι λειτουργίες που είναι διαθέσιμες όταν ολόκληρη η ομάδα χρησιμοποιεί ένα iPhone, συμπεριλαμβανομένων εικόνων υψηλότερης ποιότητας, αποδείξεων ανάγνωσης, ενδείξεων πληκτρολόγησης, κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο και άλλα, όλα εξαφανίζονται….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο