Οδηγός TVs 3+1 τηλεοράσεις για κινηματογραφικές προβολές

Τηλεόραση: ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του σαλονιού. Η συσκευή που θα φέρει τον κινηματογράφο στο σπίτι σου και θα μετατρέψει σε μαγεία κάθε στιγμή, όταν παρακολουθείς ταινίες και σειρές. Για τέτοια επίπεδα απόλαυσης, υπάρχουν ορισμένες τηλεοράσεις που ξεχωρίζουν συγκριτικά με τις υπόλοιπες, καθώς προσφέρουν ένα ακαταμάχητα ποιοτικό οπτικοακουστικό συνδυασμό που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει την πιο απλή σκηνή σε κάτι αξέχαστο.

Προκειμένου να γίνει ευκολότερη η αναζήτησή σου, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές από τις κορυφαίες επιλογές σε τηλεοράσεις που θα σε αφήσουν άναυδο με την εξαιρετική εικόνα, τον κρυστάλλινο ήχο και τις καινοτόμες τεχνολογίες τους. Κάθισε αναπαυτικά και… ξεκινάμε!

LG OLED GX6

Ένα «διαμάντι» της LG, η LG OLED GX6 διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας πάνελ OLED που προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα χρώματος και μαύρου, δημιουργώντας απίστευτα αληθοφανείς εικόνες με τέλεια αντίθεση. Φυσικά, από κάθε γωνία τα χρώματα και η φωτεινότητα παραμένουν αναλλοίωτα ούτως ώστε να παρακολουθούν όλοι από όπου κι αν κάθονται και να απολαμβάνουν εξίσου την ταινία με όσους κάθονται πιο κεντρικά. Υποστηρίζει πολλά πρότυπα HDR με πρώτο και κύριο το κορυφαίο Dolby Vision, το οποίο δίνει εντελώς νέα όψη σε περιεχόμενο που το υποστηρίζει, προσθέτοντας απαράμιλλο βάθος στην παλέτα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο