Οδηγός της Uber έκανε τσακωτό τον άνδρα που έβγαινε όταν τον πήρε κούρσα με μια άλλη γυναίκα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου σε απατά. Όπως και να τον κάνεις τσακωτό επίσης. Μία οδηγός της Uber ανακάλυψε ότι ο άντρας με τον οποίο έβγαινε και με άλλες γυναίκες μιας και τον πήρε κούρσα μαζί της.

Η TikToker Jen μοιράστηκε την εμπειρία της σε ένα βίντεο που προβλήθηκε περισσότερες από 2 εκατομμύρια φορές και στο οποίο θυμήθηκε πώς ανακάλυψε ότι η σχέση της (που ήταν βέβαια στα ξεκινήματα) με έναν άντρα με τον οποίο έβγαινε δεν ήταν αποκλειστική όταν εκείνος είχε μπει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της με μία άλλη γυναίκα.

«Όταν αποφασίσετε να μείνετε μέσα την Παρασκευή, κάνετε τη βάρδιά σας για την Uber και ο άντρας σας κάθεται στο πίσω κάθισμα με ένα άλλο κορίτσι», είπε στο βίντεο. Αφού το κλιπ στο TikTok έγινε viral, οι θεατές προέτρεψαν την Jen να μοιραστεί όλες τις λεπτομέρειες της ιστορίας.

Η περίπλοκη ιστορία και το βλέμμα από τον καθρέφτη

Η ίδια προλόγισε την ιστορία με κάποιες βασικές πληροφορίες: «Σήμερα είναι Δευτέρα, και όλα αυτά έγιναν την Παρασκευή. Από τότε έχουν υπάρξει νέες εξελίξεις, οπότε θα το συζητήσουμε».

Η Jen εξήγησε ότι ο άντρας που πήρε εκείνο το…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο