Ντόναλντ Τραμπ η επιστροφή: Η πρώτη ανάρτηση στα social media 2 χρόνια μετά

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε σε Facebook και YouTube δύο χρόνια μετά τον αποκλεισμό του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021

Τις πρώτες του δημοσιεύσεις σε Facebook και YouTube έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία χρησιμοποίησε για να ενισχύσει την επιρροή του, πριν τον αποκλεισμό του από αυτά, εξαιτίας της επίθεσης υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Η επιστροφή του Τραμπ στα social media έγινε με ένα βίντεο το οποίο ξεκινά από την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ το 2016 και καταλήγει με το μήνυμα «Τραμπ 2024» το οποίο συνοδεύει η λεζάντα «Επέστρεψα».

«Συγγνώμη που σας άφησα να περιμένετε», λέει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Νωρίτερα χθες η πλατφόρμα YouTube της Alphabet Inc επανέφερε το κανάλι του αμερικανού μεγιστάνα, όπως είχε κάνει νωρίτερα φέτος η Meta Platforms με τους λογαριασμούς του Τραμπ σε Facebook και Instagram.

Ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αποκαταστάθηκε τον Νοέμβριο από τον νέο ιδιοκτήτη της πλατφόρμας Ίλον Μασκ, αλλά ο πρώην πρόεδρος…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο