Ντόναλντ Τραμπ: Ζητάει να επιστρέψει στο Faceboook

Ντόναλντ Τραμπ: Ο πρώην αμερικανός πρόεδρος αποκλείστηκε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για δύο χρόνια, μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

 

65 SHARES

Την επιστροφή του στο Facebook ζήτησε και επίσημα ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με την ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας, που καλεί να μην «φιμωθεί ένας προεδρικός υποψήφιος».

Ο δικηγόρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έστειλε επιστολή στον ιδρυτή της πλατφόρμας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ζητώντας του “μια συνάντηση για να συζητήσει την ταχεία επιστροφή” του Ντόναλντ Τραμπ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Νομίζουμε ότι η αναστολή του λογαριασμού στο Facebook του προέδρου Τραμπ διαστρέβλωσε ριζικά και περιόρισε τη δημόσια συζήτηση», αναφέρει ο Σκοτ Γκαστ στην επιστολή που εστάλη χθες Τρίτη.

Προτρέπει την πλατφόρμα να «προωθήσει τον γνήσιο διάλογο και όχι να φιμώσει έναν υποψήφιο για την προεδρία».

Ο πρώην ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων αποκλείστηκε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για δύο χρόνια, μετά την επίθεση κατά του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Το Facebook είχε εκτιμήσει, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορούσε να επιστρέψει παρά μόνο όταν «θα έχουν εξαφανιστεί οι κίνδυνοι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο