Ντελιβεράς τρώει μια μπουκιά από το φαγητό πελάτη γιατί πήρε μικρό φιλοδώρημα και εξοργίζει

Σφοδρές αντιδράσεις δέχεται ένας οδηγός του DoorDash, του food delivery app, ο οποίος κατέγραψε τον εαυτό του να απολαμβάνει μια… μπουκιά από το μπουρίτο ενός πελάτη διότι είχε λάβει ένα μικρό φιλοδώρημα των μόλις 50 σεντ.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο οδηγός – ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί – ανοίγει τη σακούλα με την παραγγελία και αρχίζει να τη δαγκώνει. «Σε ευχαριστώ πελάτη του DoorDash», λέει.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξοργίστηκαν με την πράξη του, με ορισμένους να ζητούν από την εταιρεία την απόλυσή του.

«Αυτό είναι αηδιαστικό και χαλάει το όνομα για όλους εμάς που δουλεύουμε στο DoorDash», έγραψε μια γυναίκα.

«Γι’ αυτό δεν χρησιμοποιώ ποτέ την εφαρμογή, αφού δεν ξέρεις ποτέ τι θα κάνει ο οδηγός με το φαγητό σου», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έχει «τιμωρήσει» κάποιον που δεν του έχει δώσει καλό φιλοδώρημα, σύμφωνα με τη New York Post. Αρκετά βίντεο στο προφίλ του τον δείχνουν να αρνείται να παραδώσει παραγγελίες όπου ο πελάτης δεν αφήνει φιλοδώρημα.

Πάντως, ορισμένοι αμφισβητούν ότι τα βίντεο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος άντρας αποζητά απλώς την προσοχή.

«Αυτά τα βίντεο είναι ξεκάθαρα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο