Ντεβ Πάτελ: Ο πρωταγωνιστής του Slumdog Millionaire αποκαλύπτει πως έχει χάσει μεγάλες ευκαιρίες, γιατί δεν πίστευε στον εαυτό του


O Ντεβ Πάτελ μπορεί να γνώρισε τεράστια επιτυχία από τον ρόλο του στο Slumdog Millionaire, όμως όπως αποκάλυψε δεν ήταν πάντα ο καταξιωμένος ηθοποιός, που είναι τώρα. Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε απορρίψει σημαντικούς ρόλους σε μεγάλες, διάσημες παραγωγές, με αποτέλεσμα να απογοητεύσει τόσο τους μάνατζέρ του, που στο τέλος τον άφησαν. Όπως εξήγησε, οι ρόλοι αφορούσαν κυρίως ταινίες φαντασίας της Marvel και ο λόγος, που τους απέρριπτε ήταν γιατί φοβόταν να ενταχθεί στο συγκεκριμένο «κινηματογραφικό σύμπαν». «Ήταν ο φόβος μου για το αν θα μπορούσα να ταιριάξω σε αυτόν τον κόσμο», είπε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε επίσης πως «δεν ένιωθε άξιος» να το κάνει.

Βέβαια, η ερμηνεία του το 2017 στην ταινία Lion, για την οποία και τέθηκε υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα δικαίωσαν τους μάνατζέρ του, που μιλούσαν για ένα «απίστευτο υποκριτικό ταλέντο».

Στην συνέχεια της συνέντευξής του ο ηθοποιός, απάντησε για το ποια θεωρεί την χειρότερη ταινία, που έχει συμμετάσχει εώς τώρα. «Δεν πρέπει να το αναφέρω, αλλά αν κάνετε μία γρήγορη αναζήτηση στο IMBD, θα καταλάβετε αμέσως ποια είναι», δήλωσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο