Νεκρή στα 30 της η μαμά που μοιράστηκε τη μάχη της με τον καρκίνο στα social media

Η Haley Odlozil, η σύζυγος και μητέρα που μοιράστηκε τη ζωή της στο TikTok μετά τη διάγνωση καρκίνου των ωοθηκών σταδίου IIIC, πέθανε. Ήταν 30 ετών. Ο σύζυγός της, Taylor, ο οποίος εμφανίζεται επίσης στα viral βίντεο, ανακοίνωσε τα σπαρακτικά νέα την Παρασκευή σε μια μακροσκελή δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με απίστευτη θλίψη σας λέω ότι η γλυκιά μου Haley απεβίωσε. Δεν μπορώ να περιγράψω το μέγεθος της στενοχώριας και της θλίψης που βιώνω εγώ ο ίδιος και ολόκληρη η οικογένειά μας», ξεκίνησε.

«Ποτέ δεν ήξερα ότι η καρδιά μου μπορούσε να πονέσει σωματικά. Δεν έχω δει ποτέ κάποιον να παλεύει τόσο σκληρά για να ζήσει. Η αγάπη της για μένα, τον Weston, την οικογένειά της και τους φίλους της είναι αυτό που την κράτησε όρθια τόσα χρόνια, ειδικά τους τελευταίους 8 μήνες».

@taylorodlozil

It is with unbelievable sadness that I tell all of you my sweet Haley has passed away. I cannot begin to describe the amount of heart ache & grief myself & our entire family is experiencing. I never knew my heart could physically hurt. Ive never seen someone fight so hard to live. Her love for me, Weston,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο