Νεαρή μητέρα έδωσε στη φίλη της να θηλάσει το μωρό της για να πάει να… πιει ποτά

Μια νεαρή μητέρα αποφάσισε να αφήσει την φίλη της να θηλάσει το μωρό της γιατί εκείνη απλά ήθελε να το ρίξει λίγο έξω και να ξεσκάσει πίνοντας ποτά. Η νεαρή μητέρα, δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok και κατάφερε να διχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους αφού οι μισοί την επαίνεσαν για την πράξη της και οι άλλοι μισοί προχώρησαν σε υποτιμητικά σχόλια.

Η μητέρα δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok την περασμένη Κυριακή και σε αυτό φαίνεται η φίλη της να θηλάζει το μωρό της ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Όταν θες να πιείς λίγα ποτά, αφήνεις τη φίλη σου να θηλάσει το μωρό σου».

Η Γκρέις, η οποία έχει 105.500 ακόλουθους στην πλατφόρμα TikTok, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 800.000 προβολές στο αρχικό βίντεο από το πρωί της Δευτέρας.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχθηκε η νεαρή ήταν και ένα το οπο9ίο ανέφερε πως: «Δεν το καταλαβαίνω, γιατί η φίλη σου θηλάζει το μωρό σου; Μπορείτε να πιείτε ένα ποτό και να ταΐσετε ταυτόχρονα».

Θέλοντας να δώσει τις εξηγήσεις της, η Γκρεϊς δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, το οποίο έχει πάνω από 122.000 προβολές και στο οποίο εξηγούσε γιατί προχώρησε σε αυτήν την κίνηση. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η φίλη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο