Νεαρή εξηγεί τους 10 λόγους που δεν θέλει ποτέ παιδιά – «Βαριέμαι να ξυπνάω νωρίς και δεν μοιράζομαι το φαΐ»

Μια 22χρονη από την Βρετανία έχει γίνει viral στο TikTok με το βίντεο της να συγκεντρώνει πάνω από 52.000 προβολές, καθώς εξηγεί τους 10 λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελε ποτέ να γίνει μητέρα και να αποκτήσει παιδιά.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η Lorella Palmer αναφέρει από την αρχή του βίντεο, ότι τα παιδιά έρχονται με «πολιτική χωρίς επιστροφή χρημάτων» και διερωτήθηκε «τι θα γινόταν αν μετά από δέκα χρόνια που έχεις αποκτήσει παιδί, ξυπνήσεις μια μέρα και σκεφτείς: ξέρεις τι, το δοκίμασα αυτό, το έχω δοκιμάσει, απλά δεν είναι για μένα”;».

Η 22χρονη που εργάζεται ως στυλίστρια στο Λονδίνο, εξήγησε ότι οι βασικοί λόγοι που δεν θέλει παιδιά, πηγάζουν από την προσωπική της ζωή και το πώς μεγάλωσε εκείνη, όμως διευκρίνισε ότι δεν είναι μόνο αυτό που επηρέασε την απόφαση της.

Η 22χρονη Lorella Palmer

Οι 10 λόγοι που δεν θέλει παιδιά

Η Lorella Palmer είπε ότι μεγάλωσε με τον πατέρα της, καθώς τους εγκατέλειψε η μητέρα της και «πέταξε στην Αυστραλία» όταν ήταν παιδί. «Δεν την έχω δει εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια, οπότε προσπάθησε δεν βρέθηκε λύση και δεν μου άφησε τίποτα άλλο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο